SAPIGUEU L'ESTAT DE SEGURETAT INFORMÀTICA DE L'EMPRESA I COM AFECTA A LA SEVA PRODUCTIVITAT

estado inicial, mínima productividad
EMPRESA SENSE TALLAFOC (firewall) DE SEGURETAT
Mínima productivitat

RISCOS DEL SISTEMA

 • Perill a ser infectat per programes d’encriptació que segresten la informació
  Empresa amb pèrdua de dades “si no es paga el rescat”, fins i tot, encara que es pagui, no hi ha garantia de recuperar l’accés a les dades.

 • Perill d’infecció davant nous atacs 0 Day
  Empresa sense la protecció adequada en la navegació per internet, accés involuntari a web malignes, fet que provoca infecció d’equips , parades de producció i possibles pèrdues d’informació.

 • La informació privada es pot esser robar o eliminar.
  Organització sense mecanismes per detectar activitats inapropiades, incorrectes o anòmales des de l’exterior-interior d’un sistema informàtic, que posen en risc la privacitat de les nostres dades privades.

 • Punt clau de la PRODUCTIVITAT de l’empresa, pèrdua de temps en internet del personal.
  L’ús d’internet en l’àmbit laboral revela que el personal llegeix notícies, fa compres en línia i es comunica amb els seus amics i familiars durant les hores de treball. Un estudi estadístic revela que el 35 % fa servir internet en hores de treball. Un/a empleat/ada perd almenys 30 minuts en consultar correus personals i gasta aproximadament 40 minuts del seu temps laboral xatejant o fent servir missatgeria instantània per comunicar-se amb amics o familiars.

 • L’activitat de les empreses es para a causa de les incidències informàtiques de seguretat
  Pime que de mitjana perden un nombre elevat d’hores de treball en resoldre incidències produïdes per errors o debilitats de seguretat informàtica.

 • Els costos, relacionats amb la informàtica, de temps i econòmics, es disparen
  Empresa en la qual els costos de manteniment informàtic augmenten i es requereix una inversió constant.

estado medio, buena productividad
EMPRESA AMB FIREWALL SENSE MANTENIMENT
Bona productivitat

DEBILITATS DEL SISTEMA

 • Serveis de protecció contra infeccions i segrestos d’informació
  Empresa dotada amb serveis de seguretat avançada (UTM). Protecció contra programari maliciós de rescat (ransomware) i virus d’última generació, així com amenaces tipus 0 Day, a l’evitar l’accés a llocs perillosos, els sistemes habituals d’infecció basats en correus falsos que descarreguen codi maliciós no podran executar-se i es para l’atac d’aquest tipus (segrest d’informació).

 • Seguretat perimetral amb monitorització de les entrades i sortides a internet
  Empresa amb serveis d’inspecció de tràfic de la xarxa en temps real, amb prevenció dels atacs externs, com el DDOS. Així mateix, s’estableix un control sobre la sortida d’informació, per impedir enviament d’informació privada, comptable o de salut, sistema de seguretat DLP.

 • No tenir informes detallats de l’activitat de l’empresa representa prendre decisions estratègiques a cegues
  No es tenen eines de generació d’informes i visibilitat del tràfic de xarxa, perdent l’anàlisi de l’accés a internet i l’ús d’aplicacions que no estiguin relacionades al treball normal diari.

 • Les debilitats de seguretat, intrusions, suposen una baixada en la productivitat global
  Les amenaces de xarxa poden provenir de qualsevol lloc, presentar-se en qualsevol moment i generar problemes fins i tot abans que es sàpiga que existeixen.

estado completo, productividad máxima
EMPRESA AMB TALLAFOC I MANTENIMENT
Màxima productivitat

AVANTATGES DEL SISTEMA

 • Serveis de protecció contra infeccions i segrestos d’informació
  Empresa dotada amb serveis de seguretat avançada (UTM). Protecció contra el programari maliciós de rescat (ransomware) i virus d’última generació, així com amenaces tipus 0 Day , a l'evitar l'accés a llocs perillosos, els sistemes habituals d'infecció basats en correus falsos que descarreguen codi maliciós no podran executar-se i es para l'atac d'aquest tipus (segrest d'informació).

 • Seguretat perimetral amb monitoratge de les entrades i sortides a internet
  Empresa amb serveis d’inspecció de tràfic de la xarxa en temps real, amb prevenció dels atacs externs, com el DDOS. Així mateix, s’estableix un control sobre la sortida d’informació, per impedir enviament d’informació privada, comptable o de salut, sistema de seguretat DLP.

 • Informes i monitors d’activitat per saber l’estat de la xarxa i prendre les decisions necessàries per augmentar la productivitat.
  Podreu veure ràpidament qualsevol activitat de xarxa poc habitual relacionada amb programari maliciós (malware) i amenaces, ús d'internet i consum de banda ampla en qualsevol moment i des de qualsevol lloc fent servir un explorador web.

 • Els riscos de seguretat són canviants i necessiten una adaptació immediata
  Al disposar d’una actualització constant i d'una anàlisi dels riscos l’empresa, queda protegida davant les noves amenaces i pot prendre mesures per a protegir-se degudament.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en cumpliment del Real Decret-Llei 13/2012. Si segueix navegant considerarem que accepta l'ús de les cookies. OK | Més informació